انتخاب بهترین شرکت طراحی سایت برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی شما بسیار مهم است. هنگامی که از کسب و کار اینترنتی صحبت میکنیم ، به این نتیجه میرسیم که باید سایتی هم داشته باشیم و کسب و کار خود را از طریق سایت هم معرفی کنیم. پس اولین گام برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی طراحی وب سایت است. اما خیلی ها به دنبال بهترین و معروفترین طراحان سایت هستند که سفارش سایت خود را به آن ها بدهند . در این مقاله همراه ویراکلیک باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم.
انتخاب بهترین شرکت طراحی سایت
برای هر کسب و کاری داشتن یک سایت قدرتمند و کارآمد جزء بدیهات به حساب می آید و برای شروع لازم است تا بهترین شرکت طراحی سایت را انتخاب کرد. برای اینکه بتوانید در بازار رقابتی امروز موفق شوید لازم است که بهترین تجربه ها را برای مشتریان خود رقم بزنید.
با گسترش علم و تغییر روش های بازاریابی ، سایت ها و در کل فضای مجازی جایگاه خوبی در بین مردم به خصوص جوان ها پیدا کرده است. هر کسی به فکر راه اندازی وب سایت و معرفی کسب و کار خود در فضای مجازی است.
اما باید به این نکته توجه کرد که معیار انتخاب شرکت طراحی سایت وابسته به کاربرد سایت مورد نظر شما و بودجه ای که شما دارید متفاوت است و نمیتوان گفت که کدام بهترین شرکت طراحی سایت است.
در ادامه کمکتان می کنیم که یک شرکت طراحی سایت را متناسب با کسب و کار و بودجه خود انتخاب کنید.
۱- هدف شما از داشتن وبسایت چیست؟
اولین موردی که شما باید به آن توجه کنید این است که بدانید برای چه می خواهید کسب و کارتان را بر بستر وب پیاده کنید؟ هدف شما از داشتن وب سایت چیست؟ به چه چیزی نیاز دارید؟ شما باید هدف خود را قبل از انتخاب شرکت طراحی سایت مشخص کنید و بدانید معیار موفقیت شما چیست؟
کاری که شما باید در این مرحله انجام دهید: قبل از هر چیز هدف خود را از راه اندازی وبسایت مشخص کنید و پس از آن از شرکت طراحی سایت مورد نظر خود بخواهید که توانایی هایش را به شما اثبات کنند. آنها باید به شما نمونه ای از فعالیت های خود که طی آن موفق به رفع نیاز خاصی شده اند را معرفی کرده و چگونگی تهیه ی راه حل های خود را به شما نشان دهند.
این به معنی داشتن یک نمونه کار دقیقا در زمینه کاری شما نیست! بلکه به معنی توانایی درک نیازها و پتانسیل های تجارت شماست. بعنوان مثال اگر آموزشگاه موسیقی دارید فعالیت شرکت طراحی سایت در زمینه معرفی آموزشگاه ها در هر زمینه ای میتواند معیار تصمیم گیری شما باشد.
۲- هزینه طراحی سایت را در نظر بگیرید.
شما باید ارزش و زحمت واقعی سایت خود را بسنجید و متناسب با همان هزینه کنید. این جمله یعنی چه؟
ممکن است برای طراحی سایت خود به چند شرکت مراجعه کنید و قیمت های متفاوتی دریافت کنید. از قدیم الایام گفته اند
هر چقدر پول بدی همانقدر آش میخوری!
این جمله در طراحی سایت هم صادق است. ممکن است یکی از شرکت هایی که برای طراحی سایت مراجعه کردید قیمت کمتری نسبت به سایر شرکت ها به شما بدهد. در ظاهر هزینه شما کمتر است و ممکن است شما را وسوسه کند . اما به این موضوع فکر کرده اید که ممکن است در باطن کار، هزینه و زمان زیادی برای شما داشته باشد؟
چگونه بتوانیم قیمت پروژه را تخمین بزنیم؟
برای اینکه بتوانید به این سوال پاسخ بدهید کافی است چند سوال از خود بپرسید:
سال گذشته چه مقدار هزینه صرف تبلیغات و بازاریابی کرده اید؟ پنج سال گذشته چطور؟ چگونه این تلاش ها باعث برگشت سرمایه تان شد؟
در مرحله بعد باید ازشرکت طراحی سایت خود بخواهید که دلایل خود برای ارزشی که در نتیجه کار ایجاد می شود و قیمت طراحی سایت به شما بدهد. به این نکته توجه کنید که شما نتیجه کار برایتان مهم است نه زمان!
بگذارید یه مثال بزنیم:
مردی از پیکاسو خواست تا روی دستمال کاغذی برای او نقاشی بکشد و به او بفروشد، پیکاسو در چند دقیقه طرحی برای او کشید و درخواست یک میلیون دلار کرد. مرد با تعجب پرسید که شما تنها چند دقیقه روی این نقاشی زمان گذاشتید چرا این پول را درخواست میکنید؟ پیکاسو جواب داد بله ولی ۵۰ سال زحمت کشیدم تا بتوانم در چند دقیقه این نقاشی را بکشم.
اگر شرکت طراحی سایت می تواند سایتی برای شما طراحی کند و یا سرویسی را ارائه دهد که سرمایه شما را بازمی گرداند بنابراین هزینه برآورد شده نباید باعث برهم خوردن معامله ی شما با آنها شود.اجازه ندهید که برچسب قیمت شما را از هدفی که در مرحله یک مشخص کرده اید، دور کند.
یک بررسی ساده نشان میدهد که شما هزینه های بسیاری در جای نامناسب (مانند مجلات تبلیغاتی چاپی) صرف میکنید ولی به هیچ عنوان بازدهی لازم را از آن دریافت نمی کنید.
۳- با شرکت طراحی سایت در ارتباط باشید.
همیشه طراحی سایت چالش برانگیز بوده و نیازمند تعامل طراح سایت و کارفرما است. بنابراین مهم است که بدانید که شرکت مورد نظر شما درمورد چه چیزی صحبت می کند و در حال انجام چه کاری است. زمانی که میخواهید وارد مذاکره برای طراحی سایت خود شوید باید شرکت طراحی سایت شما را مجاب کند که چه کاری انجام میدهد؟، از چه طریقی کار انجام می شود؟ و چرا این کار را انجام می دهند؟
شما باید از شرکت طراحی سایت خود بخواهید درباره روند و روش کارشان توضیح دهند. اگر متوجه بخشی از پروژه نشدید حتما سوال بپرسید چرا که شما باید بابت سرمایه گذاری که انجام میدهید دیدگاه درستی داشته باشید.
۴- محتوا به عهده شماست نه شرکت طراحی سایت!
شما برای راه اندازی وب سایت دلایل خاص خود را دارید. در اکثر مواقع اولین چیزی که به ذهن می رسد ظاهر و قابلیت های سایت است اما فاکتور با اهمیت تری هم وجود دارد. محتوای مناسب یکی از اصلی ترین فاکتورهای طراحی سایت است.
طراح سایت شما باید درباره مشتریان شما، کسب و کارتان و صنعتی که در آن مشغول به کار هستید بپرسد. تا بتواند بهترین استراتژی را برای سایت شما پیاده سازی کند. مشاور و طراح سایت شما باید اهمیت محتوا را بداند و اگر در این باره از شما سوال نکرد بدانید که شرکت مناسبی را انتخاب نکرده اید!
شما باید دقیقا مشخص کنید چه اطلاعاتی در دید مشتری قرار بگیرد. به این نکته توجه کنید که تهیه محتوای وب سایت به عهده شماست نه طراح سایت. چرا که هیچ کس بهتر از شما با کسب و کارتان آشنا نیست و نمی تواند متن های ارائه شده در سایت را تهیه کند.
شما باید محتوای مورد نیاز سایت را در اختیار طراح سایت قرار دهید. محتوا شامل متن ، تصاویر و ویدیوهایی است که در سایت قرار میگیرد.
۵- سابقه شرکت طراحی سایت را بررسی کنید
یکی از بزرگترین اشتباهاتی که کارفرماها دچار آن هستند به دنبال سابقه یک شرکت طراحی سایت به جای ایده و مهارت آن ها میگردند! مهم نیست که شرکت طراحی سایتی که انتخاب می کنید چندسال سابقه کار دارد.
مهم آن است که چقدر در کار خود خلاقیت و ایده دارند و با صنعت شما آشنا هستند. آیا راه حلی شمابه با کار شما برای مشتریان دیگر خود انجام داده اند؟ چقدر در پروژه های خود خلاقیت داشته اند و در جلب رضایت مشتریان موفق بوده اند؟ شما میتوانید نمونه کارهای شرکت طراحی سایت خود را بررسی کنید چرا که نمونه کارها بهترین معیار برای انتخاب است.
۶- خدمات پس از فروش و پشتیبانی
بعد از راه اندازی وب سایتتان، یک شرکت طراحی سایت معتبر پشتیبانی مناسبی از سایت شما دارد. طراح سایت از سلامت سایت شما مراقبت کند و به شما کمک کند تا به هدفتان برسید.
اگر نیاز به تغییرات طاهری یا افزودن امکانات جدیدی به سایت هستید با پرداخت هزینه مناسب این موارد را برای شما پیاده سازی کند.
نکته مهمی که باید بدانید دسترسی کامل به هاست، سایت و کدهای سایت را برای شما فراهم کند چرا که تمام این موارد متعلق به شماست و شما بابت آن هزینه کرده اید.
شما باید از شرکت طراحی سایت خود درباره ی خدمات پس از فروش و شرایط پشتیبانی سوال کنید. چطور به مشتریان دیگر کمک می کنند؟ آیا امکان ارتباط مستقیم و رفع مشکلات احتمالی پس از تحویل سایت را به شما می دهند؟
سخن پایانی
به جرات می توان گفت که بهترین شرکت طراحی سایت نه در ایران و نه در هیچ کجای جهان وجود ندارد و مواردی که در این مقاله ذکر شد باید برای انتخاب شرکت طراحی سایت در نظر گرفته شود. ممکن است شرکتی تمامی موارد بالا را بخوبی داشته باشد ولی شما طرز برخورد آنها و نگاهشان به مشتری را نپسندید و یا حتی در زمینه طراحی اجرا بسیار خلاق و توانمند باشد ولی از سلیقه و نیاز شما به دور باشد.
پس با بررسی درست چندین شرکت ، بهترین شرکت طراحی سایت را انتخاب کنید. شما هم اگر به دنبال داشتن وب سایت برای کسب و کار خود هستید با تیم ویراکلیک تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.